Szaktanácsadás

Használati, műszaki és egészséggel kapcsolatos kérdésekben is készséggel állunk rendelkezésére.

Szakértelmünk nemcsak az otthoni, hanem természetesen az ipari felhasználás területére is kiterjed.

Folyamatos porzsák-, szűrő- és tartozékellátás

Gyors, kényelmes utánrendelési lehetőség a megrendeles@kirby.hu e-mail címen, vagy telefonon (lsd. a Kapcsolat menüpontban).

Ingyenes bemutató

Biztosítjuk Önnek, hogy vásárlás előtt nyugodtan, akár a saját otthonában kipróbálhassa a terméket. Kérje Ön is ingyenes bemutatónkat a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeinken.

Központi szakszerviz

Az egész ország területén vállaljuk a szervizelést, helyszíni kiszállással is.

Garancia

Anyag- és gyártáshibák esetére limitált garanciát nyújtunk. A teljes, részletes garancialevél leírását megtekintheti a termék bemutatása során, vagy kérje ügyfélszolgálatunktól.

Kérjük, vásárlásakor vegye figyelembe: a garancia a cégünktől vásárolt, új gépekre és tartozékokra vonatkozik, az interneten keresztül vagy másodkézből magánembertől vásárolt termékekre nem tudunk garanciát nyújtani.

Gyári felújítási program

Gyárunk elvégzi az évtizedek óta használatban lévő Kirby takarítórendszerének teljeskörű felújítását, ezzel biztosítjuk, hogy Önnek a Kirby egy életre szóló befektetés lehessen.

Takarítási szolgáltatás megrendelése

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően abban is tudunk Önnek segíteni, ha takarítócéget keres, otthonában vagy ipari (irodai, szállodai, …stb.) helyszínen professzionális takarítás, szőnyeg- vagy kárpittisztítás, atkamentesítés céljából.